Menu
nlenfrde
Sinds 1-1-2019 is dit het schrikbarend aantal kinderen van verstoten ouders:

Als we er niets tegen doen zullen er dit jaar nog eens 13526 kinderen de dupe worden van ouderverstoting, dat zijn gemiddeld 2 kinderen per uur!

Hier zijn vier dia 's van mijn powerpoint op het ab-pa pilot programma voor de familie rechtbanken.

Dia 1) de eerste dia van mijn diagnose toont het fundamentele. In case of bijlage pathologie komt in het rechtssysteem komt, kan de rechter een ab-pa-beoordeling bestellen.

Het is een klinische psychologie in the case in the path of the pathway.

Als het antwoord geen ab-pa is, dan zegt het rapport "geen ab-pa" en biedt het de verwachtingen voor de volgende keer moet moet. Als dit antwoord "ja ab-pa" is, is er een remedie.

Die structuur van het ab-pa programma bestaat uit een goede familie met een bekwame advocaat. Dit is een belangrijk kenmerk van de oplossing.

Het juridische systeem is gestructureerd om vijandig te zijn. Het voedt conflicten. Het weet dit en het vindt dit leuk. Het voeren van conflicten werkt in alle andere juridische context.

Bij het scheiden van families wordt professionele psychologie het inter-echtelijke conflict te verminderen. Ondertussen verhoogt de inherent gebouwd aard van het rechtssysteem het inter-echtelijke conflict. Twee echtgenoten, twee advocaten, die fel vechten voor de concessie.

Helemaal niet gezond voor de familie. De scheiding eindigt het huwelijk, maar niet de familie. Er is nog steeds een familie. De familie gaat gewoon over naar een aparte familie structuur dat verbonden is door het kind. Kijk eens hoe kwetsbaar de positie van het kind is om de familie samen te houden in de gescheiden familie structuur.

Hoe meer inter-echtelijke conflicten, hoe emotioneel en psychologisch verscheurd in de rol van het vasthouden van de familie samen.

Wanneer het conflict inherent is aan het rechtssysteem het inter-echtelijke conflict voedt, heeft dit tot gevolg dat de psychologische stress en de schade aan het kind vergroot worden. Het is niet goed. We moeten de rol van psychologie en therapie in het verhaal systeem hebben.

De oplossing is het team van een familie met een advocaat. Ik zal er meer over zeggen als we verder gaan. Maar dat is het antwoord op het elimineren van de door vijandige valse schade van het rechtssysteem van de familie. In elk ander gebied van de wet is vijandig goed. Maar in de familie wet, hebben we een familie therapeut met een advocaat ... routine standaard van de praktijk.

Dat is het ultieme doel.

Schuif 1: de beoordeling

Craig childress, psy.d.
Klinische psycholoog, psy 18857