Menu
nlenfrde

T-Shirt met logo

De shirts zijn bij Herken Ouderverstoting te bestellen voor 35 euro per stuk, of, bij aantallen vanaf 10 stuks voor 25 euro per stuk.

Mail de maat (S, M, L, Xl, XXL) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Denk groot, sponsor een team en zorg ervoor dat een groep met dit logo/t shirt loopt, sport, golft. Of bestel er 1 voor jezelf en draag het. Je zult aangesproken worden en dan heb jij aanleiding tot een gesprek. Vetel over jouw situatie en dat dit dus ongeveer 16.000 kinderen per jaar overkomt. Vertel over de maatschappelijke ramp die zich nu voltrekt en waarschuw; iedereen kent wel iemand die….

Je kunt de T shirts bij Herken Ouderverstoting bestellen, maar je kunt natuurlijk ook zelf T shirts laten maken, met dit logo.

 


Vriendschapbandjes / polsbandjes / festival bandjes

Voer met ons actie, zorg dat ouderverstoting op een sympathieke manier bespreekbaar wordt. 

Hoe?

Door deze vriendschapsbandjes te bestellen en uit te delen.

Nu is dit een redelijk dure versie, maar je kunt ze ook op Tyvek (een soort papier) laten drukken. Ze zijn eenvoudig zelf te bestellen, Google maar eens.

Deel ze bijvoorbeeld gratis uit op Koningsdag of een andere festiviteit. Puur het hartje erop. Weet dat je dan een hoop te bespreken hebt.

Vertel over jouw situatie. Of vertel dat dit de stille maatschappelijke ramp is, die jaren geleden is voorspeld. Waarschuw ouders, benader jongeren en wijs hen op het fenomeen ouderverstoting. Er zijn zo veel manieren om ouderverstoting bespreekbaar te maken.

 


Flyers

Beste ouders, voor nog geen 55 euro inclusief BTW kun je 1.000 flyers bestellen. In kleur en dubbelzijdig gedrukt. Bij jou thuis afgeleverd. Ga zelf flyeren, met name natuurlijk op plekken waar jouw ex veel komt of woont. Dat mag! Zo maak je iedereen bewust, want iedereen kent wel iemand die. Maak ook de wereld van de verstoter kleiner. Enkel dus een flyer overal in de brievenbus. Niet een schrijven erbij dat jij er last van hebt, want krijg je last van beschuldigingen. Een flyer in de brieven bus is genoeg!

Voor de rijkere mensen onder ons, lever deze folders/flyers aan bij een huis-aan-huis-bladen service of bij het lokale (advertentie)blaadje. Dan kan je in grotere oplages voor de verspreiding zorgen.

En… we hebben nog veel meer van dit soort flyers. Denk origineel: woon je in de buurt van een universiteit? Deel de studenten flyer op de campus uit. Of laat de brief aan het kind in grote getallen drukken en verspreid die op de diverse middelbare en MBO scholen. 

De cijfers liegen er niet om 1 op de 3 huwelijken, met kinderen, stranden. Dan zijn de samenwoners nog niet eens meegenomen! Dus maak andere mensen bewust, om erger te voorkomen. Maak ouderverstoting bespreekbaar en vraag mensen in scheiding of ze dit zichzelf en/of hun kind aan willen doen.

 


Open brief 

Het is ook een optie om de verschillende open brieven te verspreiden onder de juiste doelgroep. Zo kunt u bijvoorbeeld de open brief geschreven voor het kind verspreiden op basis/middelbare scholen, en kunt u de open brief geschreven voor de student verspreiden onder studenten op hogescholen en universiteiten. Op deze manier draagt u bij aan de bewustwording van Herken Ouderverstoting. 

U vindt de verschillende openbrieven hier: 


Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons logo voor andere (promotie)doeleinden, zolang het in lijn is met de doelstelling van Herken Ouderverstoting. 

  

Voor andere opties kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.